Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Overheerlijke bananenbrood!

Eindelijk bakte ik weer eens lekkere bananenbrood! Ik vond het namelijk weer tijd worden om healthy snacks te gaan maken dit weekend. Daarom maakte ik er een klein bak-feestje van waarbij ik niet één ding ging maken, maar twee (lekkere?) snacks. De eerste snack van dit weekend was dus bananenbrood. Dit heb ik al eens eerder gedeeld, maar omdat hij zo lekker is en blijft, deel ik hem nog een keer! De tweede snack deel ik een andere keer…

De vorige keer dat ik bananenbrood maakte, was alweer best wel een lange tijd geleden. Best zonde eigenlijk, want het is een goede lekkere healthy snack als tussendoortje. Ook kun je hem best gebruiken als vervanging voor gewoon brood (ik zou alleen dan wel iets meer pakken denk ik, haha. Ik gebruik bananenbrood in ieder geval niet voor een lunch).

How to: bananenbrood

Ik hoop dat jullie het filmpje een leuke manier vond om te zien hoe ik ermee aan de slag ben geweest (dit filmpje is overigens niet nieuw, maar ik heb nog steeds hetzelfde recept in gebruik. Alleen heb ik deze keer iets meer noten gebruikt, namelijk 100 gram 🙂 ). Loopt het kwijl al uit je mond? Ik zou zeggen… Bakker(s) klaar? Bakken maar! (hihi, deze bleef lang in mijn hoofd hangen dankzij het tv-programma Heel Holland Bakt).

Sofie

Hoi, ik ben Sofie van Sproetjespost. Ik ben doof en gek op taal. Als taalliefhebber was het oprichten van Sproetjespost een logisch vervolg. Het online plaatsen van artikelen zie ik als een vorm van digitale post, in combinatie met mijn sproetjes kwam ik zo uit op de naam van mijn blog. Op Sproetjespost vind je mijn liefde voor het schrijven terug. De artikelen worden verdeeld onder vier pijlers: Persoonlijk, Lifestyle, Mindfulness en Deafinitely. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.