Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Overheerlijke bladerdeegpakketjes

Laatst hadden we, Wietse en ik, een heerlijk maar ook zo simpel avondmaaltijd gehad. Wij aten bladerdeegpakketjes zodat de restjes vlees en mozzarella niet weggegooid werden. Dit moet ik wel even met jullie delen, want dit is veel te eenvoudig om het stiekem voor onszelf te houden. Zoals je in de titel al hebt kunnen lezen, heb je in ieder geval bladerdeeg nodig. Maar dat is natuurlijk niet het enige. Want bladerdeeg an sich is niet echt lekker om op te eten (of je moet er van houden ๐Ÿ˜‰ ).

Yummy in my tummy

Eigenlijk kun je allerlei dingen in een pakketje bladerdeeg stoppen natuurlijk, denk bijvoorbeeld aan wokgroente, tomaatjes, kaas. Maar wij maakten de volgende bladerdeeg-pakketjes en daarvoor heb je nodig (per pakketje):

  • Een lepel gerookte kipreepjes
  • 1 of 2 mozzarella bolletjes (meer mag ๐Ÿ˜‰ )
  • 1 of 2 tomaatjes (tip: tomaatjes kleinsnijden)
  • Een blokje bevroren spinazie (geen crรจme spinazie)
  • Geraspte kaas om eroverheen te strooien

Wij hebben een muffin-vorm gebruikt om alle pakketjes te maken (per persoon deden we drie pakketjes, maar je kan natuurlijk ook eentje maken en dan lekker veel groente erbij doen bijvoorbeeld). Muffin-vorm even invetten, want dan gaat het makkelijker eruit.

De oven op 175 graden ongeveer en dan duurt het iets van 15 tot 20 minuten. Snel en simpel dus.

Ontzettend simpel, maar heel lekker. Wij gaan het sowieso wel vaker maken. Mij lijkt een keer een eitje erdoor heen ook best lekker (gewoon in het pakketje het eitje openen en ingieten).ย Hebben jullie mooie combi-ideeรซn?

Sofie

Hoi, ik ben Sofie van Sproetjespost. Ik ben doof en gek op taal. Als taalliefhebber was het oprichten van Sproetjespost een logisch vervolg. Het online plaatsen van artikelen zie ik als een vorm van digitale post, in combinatie met mijn sproetjes kwam ik zo uit op de naam van mijn blog. Op Sproetjespost vind je mijn liefde voor het schrijven terug. De artikelen worden verdeeld onder vier pijlers: Persoonlijk, Lifestyle, Mindfulness en Deafinitely. Veel plezier!

3 thoughts on “Overheerlijke bladerdeegpakketjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.