Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
29 sep.

Review: detox-thee Tastea

En dan… dan zijn de dertig dagen detox-thee van Tastea voorbij. Wow, dat ging toch even een stuk sneller dan ik dacht, haha. Ik schreef al hoe ik de eerste dagen heb ervaren, maar nu kan ik echt even kijken en uiteraard dus ook even schrijven hoe het allemaal is gegaan. Dertig dagen thee. Detox-thee. En weet je wat ook heel leuk is? Aan het einde van dit artikel mag ik een code weggeven. Check it out!

Ervaringen toen en nu.

Ik schreef eerder al een korte ervaring tot op het moment van het schrijven van mijn blog toen. Maar nu kan ik dit natuurlijk veel beter aanvullen. Ik had al gezegd dat mijn hongergevoel goed werd onderdrukt. Dit is nog altijd zo en daar ben ik eigenlijk toch heel erg blij om. Ook omdat ik eigenlijk van nature wel iemand ben die zo nu en dan graag snaait. En daarbij was ik een emotie-eter, dus dan is het al helemaal fijn dat ik niet het gevoel heb te ‘moeten’ snaaien. Dit is dus gedurende de hele periode van het drinken van deze thee van Tastea zo gebleven. Erg fijn!

Kleine ontdekkingen

Verder heb ik gemerkt dat ik eigenlijk ‘s morgens twee bekers moet drinken voor het gevoel dat ik lekker verzadigd ben voor een langere periode. Dit ligt overigens niet aan het feit dat mijn maag dan vol zit met vloeistof, want als ik net zoveel water drink, ga ik wél gewoon snaaien of vroeg eten en dergelijke. Als ik dus twee bekers drink ‘s morgens (van hetzelfde treksel), dan kan ik het veel makkelijker volhouden tot een later eetmoment dan als ik één beker drink. Hoe dat komt, weet ik natuurlijk niet haha. Verder houd ik het ‘s avonds bij één beker Detox Evening. Ik slaap dan veel beter door, want ik hoef er dan niet zo vaak uit, haha. Het slapen gaat dus ook heerlijk. Ik ervoer ook weinig stress in deze periode. Misschien lag dat nu natuurlijk ook aan het feit dat ik weinig school-stress heb bijvoorbeeld 😉

Andere voordelen heb ik niet echt zozeer gemerkt, hoewel het verhogen van je weerstand misschien wel is gebeurd. Normaal krijg ik namelijk al snel een ietwat lager weerstand als ik zie dat het donker is wanneer mijn wekker gaat, nu heb ik daar niet heel erg veel last van gehad. Wel was ik gewoon moe, maar dat lag ook aan andere omstandigheden buiten het drinken van de thee om 😛 Ik heb in ieder geval wel goed het idee dat de thee mij heeft geholpen met een aantal dingen wat Tastea vooraf heeft benoemd. Ik ben er dus blij mee en ga deze vast en zeker nog eens een keer doen. De thee is gewoon heerlijk en dat betekent al genieten.

Kleine noot

Misschien moet ik er wel even bij vertellen dat ik wel gewoon wijn heb gedronken en ‘s avonds ook gezellige hapjes heb gehad met mijn vriend gedurende de dertig dagen. Misschien kon er meer resultaat geboekt worden, maar ik vind gezelligheid natuurlijk ook erg belangrijk (zoals jullie velen).

Toffe kortingscode!

En nu wordt het tof! Ik mag een kortingscode weggeven. Mocht je iets willen bestellen, gebruik dan vooral de kortingscode ‘sproetjespost’ om 10% korting te kunnen krijgen. Deze korting geldt op alle thee-soorten, maar niet op de package deals. Deze code is twee weken geldig vanaf vandaag. Kom je een lekker Tastea-pakketje bestellen? Ik ga zelf trouwens ook door, vanaf maandag ga ik eens kijken of de Skintight lekker is (dit heb ik overigens zelf besteld hoor, haha).

Disclaimer: Ik heb het product van Tastea ontvangen voor het schrijven van een review. Dit doet echter niets af aan mijn mening over het ontvangen product.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.