Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
1 feb.

The best of the month: Januari

Dan besef je doordat je op je horloge keek dat het alweer februari is! Volgens mij heb ik gewoon een paar dagen uit de maand gemist, het is gewoon echt alweer februari. Tijd voor ‘the best of the month’ waarin ik terugblik op de afgelopen maand. Wat heb ik gedaan? Wat is er gebeurd? En hoe kijk ik terug op de maand? Tijd om de maand samen te vatten.

Een druk, maar fijn maand!

 • Ik had een supergezellig slaapfeestje met drie dames met wie ik ook op kamp ben geweest in augustus (2017). Een soort kampreünie dus, maar dan in het klein.
 • Wie Is De Mol? 2018 is weer begonnen, altijd leuk! Weten jullie al wie de mol is?
 • Ik ben in gesprek gegaan met twee ontwerpers waarna ik met één ontwerper door ben gegaan voor het ontwerpen van mijn logo! Deze is inmiddels af en ik ben er superblij mee 😀
 • Natuurlijk ben ik ook lekker aan het bloggen geslagen, maar ik ben ook in de laatste dagen van de maand begonnen met de eerste opzet van mijn nieuwe website. Waar ook mijn nieuwe logo geplaatst gaat worden! Ik houd jullie lekker in de spanning, want zo gaat dat nou eenmaal wanneer je bezig bent met je onderneming 😉
 • WE HEBBEN EEN WONING <3 Na heel veel huisjes te hebben bezichtigd, hebben we eindelijk een huis. Eén dag na de bezichtiging mochten we op zondag al het contract tekenen, hoe heerlijk! Dat betekent natuurlijk ook dat ik gelijk mijn huur in Groningen heb opgezegd.
 • Ik heb een trainingsdag gehad van Het Talenpaviljoen, wat een onderdeel gaat worden van de culturele hoofdstad Leeuwarden. Volgens mij hebben we een superleuk team.
 • OH JA: We hebben ook een hele leuke keukenmachine gekocht, namelijk de Bosch MUM58243! Superdepuperleuk, haha! In de keuken staan om te gaan bakken is nu een dubbel groot feest. En als we het over feestjes hebben, dan is mijn vriend ook nog eens jarig geweest!

Dit was zo ongeveer mijn leukste dagen van de maand. Ik ben een blij en gelukkig mens 😛 Hoe kijk jij terug op januari 2018?


Reacties

 • Lieve sophie,
  Heerlijk…
  Het is fijn om je blog te lezen.
  Er straalt positiviteit van af.
  Er straalt vrolijkheid vanaf.
  Er straart enhousiasme vanaf.
  Dank je… 😘😘😘

  • Sofie (Sproetjespost)

   Wat lief <3 Fijn dat jij het ook fijn vindt om mijn blog te lezen. Een blog zonder lezers kan, een blog mét lezers is veel leuker 🙂