Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
2 mrt.

The best of the month: Februari

Wow! Ook de korte maand februari is heel snel voorbij gegaan. Op zich is dat natuurlijk niet zo gek, gezien ik allemaal leuke dingen heb gedaan en wat ons allemaal is overkomen tijdens deze maand. Maar dan nog is het leuk of eigenlijk ‘bijzonder’ om te ervaren hoe snel de tijd voorbij kan gaan. Tijd om terug te blikken, vandaag presenteer ik jullie de nieuwe ‘the best of the month’. De maand februari!

Lalala

  • Wietse en ik gingen naar het gebarencafé, altijd gezellig en altijd leuk! Dit vindt trouwens in de eerste weekend van de maand plaats (meestal tenminste)
  • Ik ging naar een lezing welke als herhalingsworkshop kon worden meegerekend, bij het EHBO. De lezing ging over epilepsie. Ik ben qua leerstof rijker thuisgekomen.
  • Yay! Er werd een JCT-dag georganiseerd voor vrijwilligers en geïnteresseerden voor kamp 2018. Supergezellig, veel gelachen en nieuwe mensen ontmoet.
  • Ik begon met mijn stage. Mijn afstudeerstage, de eerste dag nam ik een tolk mee. De dagen daarna deed ik het allemaal zelf; lekker werken, nieuwe collega’s, nieuwe projecten. Ik vind het gezellig daar!
  • En natuurlijk… ZIJN WE VERHUISD! Oh wat was dat een fijn moment! Van sleuteloverdracht tot onze eerste nachtje daar. Nu slapen we er alweer bijna twee weken (wat overigens niet zo voelt, haha)
  • Ik kreeg nog een pedicure-behandeling, omdat ik dacht dat ik een likdoorn had. Niets bleek minder waar, ik heb een wrat 🙁 Onder mijn voet, gelukkig. Dus niemand die het ziet, haha.
  • ‘VLOGGEN IS LEUK!’ bedacht ik me weer eens, toen ik een hele leuke vlog heb gemaakt voor jullie. Dit besef vind ik fijn!

Time flies. Ik heb dus veel leuke dingen gedaan, die ene wrat vergeten we gewoon. Op naar de herinneringen van maart. Aangezien ik volgende week jarig ben, moet dat vast helemaal goed komen!


Reacties

Er zijn nog geen reacties.