Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
16 aug.

The Way You Look: Kledingstijladvies

Laatst heb ik samen met een vriendin, met Jitske, een hele leuke middag gehad. We gingen namelijk naar een adviseur. Nu klinkt dit behoorlijk zakelijk, maar dat was het helemaal niet. Het was juist ontzettend leuk en ook zeker wel leerzaam. Je leert immers van de adviezen die zijn gegeven. Wij deden een kledingstijladvies bij The Way You Look!

Goede sfeer

Toen we binnen kwamen, was het meteen al heel gezellig. De sfeer was er goed. Van te voren moesten/mochten we zelf kledingstukken meenemen waar we vragen over hadden. Dit hadden we allebei dan ook gedaan. Zelf zat ik vooral met vragen of de soort T-shirts goed bij me pasten. Maar eerst kregen we een klein stukje theorie. Welke soorten kledingstijlen waren er, wat vonden we leuk en wat niet zo. We hadden ook een kleine quiz waarbij je aan het einde kon zien wat voor soort stijl het beste bij je paste. Niet schokkend: we hadden beide casual bovenaan staan.

Na dat stukje theorie gingen we zelf (samen) aan de slag. Wat voor soorten halzen passen goed? Wat vond je mooi en waarom en dergelijke. Ook werd naar je lichaam gekeken. Wat voor soort figuur heb je? Want voor elk figuurvorm had je namelijk bepaalde kledingstukken die jou dan het beste zouden kunnen staan. Heel leuk om te ontdekken.

Zelf moet ik het blijkbaar van de warmere kleuren hebben, dat had ik niet zo zeer gedacht. Ik had altijd gedacht dat ik toch wel meer van de koele kleuren was. Maar nee hoor. Warme kleuren it is. Heel grappig om te ontdekken. Ik ging naar huis met een goed gevoel en na een week lagen de adviezen op de deurmat. Alles wat we hadden besproken stond er ook in, maar ook net dat ene beetje extra wat getipt werd stond er ook in.

Ik blijk uiteindelijk een H-figuur te hebben en zou casual heel goed kunnen combineren met wat zakelijkere kledingstukken. Dit lijkt me zeker interessant om het eens uit  te proberen. Heb jij wel eens zo’n advies gedaan? En wat vond je er van?


Reacties

Er zijn nog geen reacties.