Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
14 nov.

Toets één van de drie: Marketing

Onder Studie met 2 reacties

Vandaag is dan (eindelijk) de aftrap van de een na laatste toetsweek van de studie Medewerker Marketing en Communicatie. Nog even en ik loop stage. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ik nu niets hoef te doen. Nope, ik moet nog even bikkelen 😉 Deze week heb ik dus drie toetsen, vanaf vandaag heb ik elke dag een toets met vandaag Marketing. Donderdagmiddag ben ik klaar!

Op het programma: Marketing

Voor dit vak moest ik vier hoofdstukken leren waarbij ik enkele paragrafen niet hoefde te leren. Wat. Een. Feest. Marketing is leuk, maar ik merk dat ik vooral naar communicatie neig. Dus dat ik dat dan ook veel leuker vind in de praktijk. Werken en spelen met taal 🙂 Maar goed. Ook sommige aspecten binnen marketing kan ik meenemen naar mijn latere werkveld. Dus ik zeg: het is niet verkeerd om dit vak te hebben uiteraard.

Van alle hoofdstukken heb ik een samenvatting gemaakt en aan de hand van de samenvatting heb ik weer hele leuke flip-over kaartjes gemaakt om zo het leerproces te vergemakkelijken. Ik dacht dat ik niet zo heel veel in mijn hoofd had zitten, maar volgens mij valt dat best wel heel erg mee. Alleen slik ik nog altijd wel even bij het woord distributiekengetallen. Ik denk dat dat vooral pittig is, denk ik. Ik weet het natuurlijk niet, want ik heb de toets nog niet gehad.

Als je naar de foto kijkt zie je een stapeltje gebonden kaartjes. Deze kaartjes ken ik zo ongeveer (of helemaal goed) uit mijn hoofd. De kaartjes die er nog los bij liggen, vind ik nog even lastig. Deze gaat mee naar school voor de allerlaatste blik in de laatste minuten voor de start van de toets, haha. Duimen jullie voor me om 13.00 uur? Want dat is lief! Ik denk wel dat ik de toets ga halen hoor, maar een mooi cijfer is natuurlijk ook heel fijn.


Reacties