15 nov.

Toets twee van de drie: Statistieken

Onder Studie met 0 reacties

Hahaha, let niet op mijn gezicht. Iets met ‘focus-face’ 😉

Vandaag stond Statistieken op het programma. Op zich een leuk vak, maar omdat ik eigenlijk niet zo van het rekenen ben en statistieken zo nu en dan ook rekenen kan bevatten, is het niet echt helemaal mijn ding. Maar goed. Een vak gegeven is een vak leren om te toetsen, toch? Anyway… deze toets is gemaakt dus ik kan er niets meer aan veranderen.

Toets Statistieken

En dan popt nu de vraag bij jullie op: Hoe ging het? Natuurlijk wil je dit weten. Nou… Ik had eerlijk gezegd meer kennisvragen verwacht dan we hebben gekregen. Toch denk ik wel dat ik de toets redelijk goed heb gemaakt. Scheelt toch weer een beetje stress in afwachting tot het ontvangen van het cijfer.

De thema’s die we hebben behandeld in deze periode was dus het algemene statistiek, dus wat het inhoudt en dergelijke. Maar we hebben ook informatie gehad over het maken van grafieken, tabellen en meer. Als laatste kregen we nog een hoofdstuk over indexcijfers. Dit vond ik toch wel het lastige van alle hoofdstukken die we hebben gehad, geloof ik.

Toch denk ik wel dat het een voldoende wordt. Ik hoop het maar. Het geluk is in ieder geval wel dat het een gecombineerd cijfer wordt met een ander cijfer waar ik heel hoog op heb gescoord. Namelijk een 9,7 (dat is de opdracht waar de foto van is afgebeeld). Dus in principe is een 2 genoeg om een voldoende te halen. Maar ik ga natuurlijk voor een stuk hoger 😉

Duimen jullie mee voor een mooi cijfer? Want dat staat natuurlijk mooi op het te ontvangen diploma straks 😉 Op naar morgen, want morgen is toets drie van de drie alweer aan de beurt. “Gelukkig” kan ik er verder niet zoveel voor leren, omdat het echt om het lezen gaat. Tijd om wat leuks te gaan doen!


Reacties

Er zijn nog geen reacties.