In september begin ik alweer aan mijn laatste studiejaar van de opleiding Medewerker Marketing en Communicatie. Met natuurlijk veel dank aan de mentoren die het mogelijk hebben gemaakt dat ik twee jaar in één jaar mocht en kon doen. Nu ga ik volgend jaar dus lekker afstuderen, maar heb ik ook tof nieuws!

De Ondernemersacademie (Groningen)

Als laatstejaarsstudent kun je je opgeven voor een speciaal traject: de ondernemersacademie. Dit is een traject van 9 maanden waarin je echt ontzettend veel gaat leren. Als je wordt aangenomen, krijg je om de week (dus 1x in de twee weken) een workshop, een training of een bijeenkomst. Alles om jouw hersens vol met kennis te stoppen om uiteindelijk een eigen onderneming te kunnen starten. En dat is ook mijn droom inmiddels. Ik heb ideeën voor een eigen bedrijf en daarom heb ik me ook opgegeven voor de academie.

Enne… raad eens?! Ik ben aangenomen! Ontzettend tof. Vanaf het eerste jaar van de opleiding zei ik eigenlijk al dat ik ooit een eigen onderneming wil opzetten. Ik zeg nu natuurlijk niet wat voor dromen ik heb, want deze mogen niet gejat worden 😛 Maar het is wel ontzettend tof om te kunnen vertellen dat ik hiervoor ben aangenomen!

Ik wist het al een tijdje, maar ik vond het tijd worden dat jullie ook mochten weten wat voor leuke uitdaging ik ga krijgen naast het afstuderen.