Wat is een Cochleair Implantaat? Hoe werkt zo’n ding? Wat heb je op je hoofd? Maar waarom heb je een cochleair implantaat? Is het raar? Allemaal verschillende vragen die ik wel eens heb gehoord, sommige vragen alweer meer dan tien keer. Ik denk dat het handig is om dat eens in een video uit te leggen zodat ik iedereen voortaan naar deze video kan wijzen…

Ik leg het uit: een cochleair implantaat

Het is handig om te weten dat er medische termen gebruikt worden waar ik zelf ook weinig van af weet, maar ik ga mijn best doen om voor jullie duidelijk te maken wat een Cochleair Implantaat is en hoe dat allemaal werkt. Ook leg ik nog even uit waarom ik hiervoor gekozen heb. Enjoy!

Mijn first vlog ever is een feit. Het is dan nog wel een ‘simpel’ filmpje, maar het begin is er en ik vond het spannend én leuk! Dus er gaan meer filmpjes komen, dat kan ik wel al met zekerheid zeggen. Wat vond je van mijn eerste vlog? Let me know, want eventuele verbeterpuntjes kan ik altijd meenemen naar al mijn volgende vlogs 🙂