Als ik lekker muziek aan het luisteren ben, krijg ik vaak vragen van de mensen in mijn omgeving. Kán ik wel muziek luisteren? Doof zijn en muziek luisteren gaan, blijkbaar, niet echt samen als je een grote groep horende mensen zou moeten geloven. Als je doof bent, krijgen horende mensen vaak het idee dat wij (Doven) geen muziek kunnen luisteren of dat wij Doven muziek niet kunnen begrijpen. Tijd om daar dus even extra aandacht aan te besteden, want er moet één ding duidelijk zijn: muziek is op verschillende manieren te ervaren, of je nou horend bent of niet.

Vlog: Doof zijn en muziek luisteren

Ik hoop dat je ook deze vlog weer leuk vond! Ik ben van plan om op deze manier door te gaan en begin het steeds leuker te vinden. Enne… Keep posted, want ik heb alweer een tof onderwerp in gedachten wat ook voor de horende wereld heel belangrijk en goed is om te onthouden als je een doof persoon ontmoet.