Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
27 feb.

VLOG: Internationale Dag van het Gehoor

Binnenkort vindt de Internationale Dag van het Gehoor plaats. Om precies te zijn op drie maart. 03-03, dus. Nu ik dit zo in cijfers schrijf, besef ik hoe leuk deze dag is haha. Maar goed, drie maart; Internationale Dag van het Gehoor dus! In het kader daarvan heb ik weer eens gevlogd en dit keer was het een samenwerking. Een leuke samenwerking, als je het mij vraagt. Want eigenlijk voel ik me zelfs vereerd en dat vind ik gewoon superleuk!

Vlog: Internationale Dag van het Gehoor

Deze vlog is in samenwerking met Divers Doof, Stichting Hoormij, NVVS Rotterdam en SH-Jong gemaakt. Dit zijn belangenorganisaties voor doven en slechthorenden in Nederland. Een mooie insteek om zo de Internationale Dag van het Gehoor te vieren!


Reacties