Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
1 okt.

VLOG: Tolken op school

Zondag vlogdag! Vandaag heb ik voor jullie weer een splinternieuwe vlog online staan. Dit keer gebaar ik over het tolken op school, hoe dat allemaal werkt en waarom ik bijvoorbeeld een tolk inzet. Want ik heb een CI, ik hoor best veel en toch heb ik een tolk. Hear me!

Vlog: Tolken op school

Ik ben heel benieuwd wat je van deze vlog vond. Laat even een reactie achter, dat zou ik leuk vinden. Er komt dus ook nog een vervolg-vlog, houd je me in de gaten?


Reacties

  • Super dat je dit deelt! Als schrijftolk stem ik ook graag af met de klant, want de ene wil het zus, de andere zo. En ik merk inderdaad dat het handig is om de draad snel weer op te pikken wanneer iemand even afdwaalt.
    Goed gedaan! En bedankt!