Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

VLOG: (Workshop) mobiel vloggen

(Sorry voor het matige foto-kwaliteit, haha. Hier gebaar ik ‘nu’)

Weten jullie nog dat ik een workshop had gevolgd in Utrecht? Misschien hebben jullie dat wel eens gezien op mijn Instagram pagina (als jullie die uiteraard volgen 😉 ). Ik heb afgelopen week een spontane vlog gemaakt over het idee van mobiel vloggen, wat ik er van vind en hoe ik het wil gaan aanpakken. Omdat mijn weekend chaotisch was, is deze vlog nu ÊÊn dag later dan gepland online gekomen. Enjoy!

Vlog: mobiel vloggen

Dit was mijn spontane vlog. Ik vond het stiekem trouwens wel spannend om zo spontaan een vlog te maken, maar volgens mij is het best wel goed gelukt haha. Ik denk trouwens ook dat de kwaliteit niet ver onder doet dan de kwaliteit van mijn camera, of ben ik nu de enige die daar zo over denkt? Haha. Ik ben trouwens wel benieuwd wat jullie nu van deze spontane mobiele vlog vonden. Laat je dat hieronder even weten? Dat zou ik in ieder geval leuk vinden, dan weet ik ook wat jullie wel of niet leuk vinden 🙂

Sofie

Hoi, ik ben Sofie van Sproetjespost. Ik ben doof en gek op taal. Als taalliefhebber was het oprichten van Sproetjespost een logisch vervolg. Het online plaatsen van artikelen zie ik als een vorm van digitale post, in combinatie met mijn sproetjes kwam ik zo uit op de naam van mijn blog. Op Sproetjespost vind je mijn liefde voor het schrijven terug. De artikelen worden verdeeld onder vier pijlers: Persoonlijk, Lifestyle, Mindfulness en Deafinitely. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.