Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Waaah ik heb een baan!

Gisteren heb ik mijn arbeidsovereenkomst opgestuurd dus ik kan jullie nu vertellen dat ik weer sinds tijden een baan heb! En leuk dat het natuurlijk is 😀 De mensen die me kennen weten dat ik so far nog niet werk, nog even (lekker) aan de studie zonder werkstress ernaast. Op zich natuurlijk heel fijn, maar ook ik word steeds ouder. Een baan hebben is dan wel heel fijn.

It is a match!

Een baan hebben is leuk. Weet je wat nog leuker is? Een baan hebben die bij je opleiding past. En dat heb ik! Ik studeer dus Medewerker Marketing en Communicatie en heb sinds gisteren een bijbaan waar ik zal gaan functioneren als Social Media medewerker. Ik zal in ieder geval rustig beginnen en eerst vooral nog gaan ‘adviseren’ voordat ik meer taken krijg. Maar uiteindelijk is het de bedoeling dat je berichten gaat opstellen voor een social-media pagina van een bedrijf of een organisatie.

Nadenken, schrijven en bewerken dus. Volgens mij is het een perfect baantje om mee te beginnen als student Medewerker Marketing en Communicatie. Schrijven is ook echt mijn ding (goh, had je dat al door? 😉 ) dus ik vind dit alleen maar leuk. Het is trouwens een baan voor 0 tot 4 uur per week en ik werk vanuit huis. Fijn en dus heel goed te combineren met mijn studie ernaast.

A lot of thanks gaat uit naar Eva! Als zij niet aan mij heeft gedacht, had ik nu nog geen baan gehad. Eva vertelde dat ze aan me dacht voor een hele leuke bijbaan, omdat ik communicatie studeer (naast marketing uiteraard). Dus hierbij: Eva, onwijs leuk dat je aan me dacht. Dankzij jou heb ik nu een hele leuke bijbaan. Ik heb veel zin om te beginnen! Let’s do it.

Sofie

Hoi, ik ben Sofie van Sproetjespost. Ik ben doof en gek op taal. Als taalliefhebber was het oprichten van Sproetjespost een logisch vervolg. Het online plaatsen van artikelen zie ik als een vorm van digitale post, in combinatie met mijn sproetjes kwam ik zo uit op de naam van mijn blog. Op Sproetjespost vind je mijn liefde voor het schrijven terug. De artikelen worden verdeeld onder vier pijlers: Persoonlijk, Lifestyle, Mindfulness en Deafinitely. Veel plezier!

One thought on “Waaah ik heb een baan!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.