Wow! Ik heb een paar drukke dagen gehad waardoor ik onder andere geen nieuwe Confetti-mix heb kunnen uploaden. Daarnaast is het concept van het delen van mijn confetti ook nieuw, dus ik had er ook niet echt helemaal aan gedacht. Vandaag start ik mijn ochtend heerlijk rustig, maar tegelijkertijd barst mijn hoofd uit elkaar. Want… waar blijft de tijd? Morgen is het maart!

Ik blijf het ieder jaar zeggen. Ieder jaar merk ik gewoon weer dat het jaar in het begin zó snel gaat. Dat zal mogelijk ook komen doordat de tweede maand van het jaar toch een paar dagen korter duurt. Dan nog vind ik het opvallend. De eerste twee á vier maanden van het jaar vliegt zowat voorbij, voordat de tijd weer zijn normale ritme aanneemt (voor mijn gevoel).

Dat betekent gelukkig niet dat ik er niet van geniet. Sterker nog, de dagen die al achter mijn rug om zijn waren leuk. Druk. Inspirerend. Ik moet wel zeggen dat het hebben van een eigen bedrijf én het thuiswerken soms wel lastig is voor mij. Ik kom niet meer zo snel de deur uit, als ik dit vergelijk met vorig jaar. En er zijn ook echt wel dagen geweest waar ik soms alleen maar verlangde naar mijn fijne dekens. Maar als ik weer ga relativeren, ben ik ontzettend blij met alles waar ik me nu mee bezig houd.

Maart, je bent meer dan welkom!

Even wat leuke dingen op een rijtje:

  • 2 maart rij ik weer mijn o, zo bekende weg naar Hilversum. Tijd voor een middagje Jean Couprie Theaterstichting waar wij een vrijwilligersdag (plus waar nodig selectiedag) hebben voor de kampen van dit jaar. Daarna rijdt een vriendin mee terug in haar auto, zij blijft een nachtje in Leeuwarden. Joepie!
  • 6 maart vertel ik mijn eigen ervaringen aan de ouders die ook een doof of slechthorend kind hebben (die op hetzelfde moment vroegbehandeling volgen). Super leuk, want ik wil heel graag de ouders laten zien hoe je je kunt ontwikkelen en dat je eigenlijk alles kunt worden wat je maar wilt zijn.
  • 7 maart ben ik voor het eerst fysiek aanwezig tijdens de teamdag van mijn werk! Ik moet dan wel echt een eindje rijden, maar ik heb er zin in. Is toch wat anders dan een kerstborrel waar ik de meeste collega’s ook voor het eerst heb gezien.
  • 8 maart ben ik dan écht jarig! Ik vierde het afgelopen zondag, samen met mijn vriend die eind januari jarig is geweest. Maar maar ik weet dat ik nog een cadeautje krijg van Wietse 😛
  • 21 maart heb ik weer een teamsessie, maar nu doe ik dat met de webcare-medewerkers van een opdrachtgever waar ik voor werk. Ook leuk!
  • 30 maart ga ik knallen en shinen op een podium, want dan is het weer tijd dat ik heerlijk mag muziektolken. Ook dit keer doe ik weer drie á vier nummers, waarvan maar ééntje ‘s avonds laat (ook wel prettig, heb ik maar 1 liedje waar ik me de hele avond op kan focussen 😛 ).

Anyway, je ziet dat ik in maart veel leuke dingen heb om te doen. Ik heb er zin in. Hoe ziet jouw maart eruit?