Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
18 jan.

Wat als je last van je ogen hebt?

En dus niet uren op de laptop kunt gaan zitten werken? Of dat je niet altijd even goed tegen licht kunt? Dat had ik helaas de afgelopen week en ik ben mezelf eigenlijk ook nog eens flink tegengekomen, maar dat bewaar ik even voor een andere keer (positief onderwerp, laat ik jullie geruststellen, haha). Dit keer even een heel klein klaagblogje. Last van je ogen hebben is echt niet chill zeg ik, en al helemaal niet als een doof persoon.

Zere ogen

Na een hele drukke dinsdag vorige week had ik wat last van mijn ogen. Moeheid, dacht ik toen. Maar nu heb ik het inmiddels ruim een week en ik begin er een beetje klaar mee te zijn. Ik heb nu eindelijk goede oogdruppels gekregen volgens mij, want ze werken als een tierelier. Sinds vandaag kan ik veel meer beeldschermlicht aan dan de afgelopen week. Yay voor de druppels, ook al wil ik ze liever niet.

Echter… het zijn oogdruppels die bedoeld zijn om allergie-symptomen tegen te gaan. Moet ik nu denken dat ik een allergie heb? Laten we het hopen van niet, want een allergie kan zo lastig zijn. Maar goed. Dat ik vandaag meer beeldschermlicht aan kan, betekent niet dat mijn ogen dat ook weer willen. Ik ga het voorlopig nog maar even rustig aan doen en in kwartieren of half uurtjes werken.

Heb je tips? Heb je goede ideeën wat ik zou kunnen doen om toch nog maar die last te verlichten? Let me know. Mijn haakproject is blij met mij en mijn boekje (bullet journal) vindt het ook leuk dat ik daar meer aandacht aan besteed dan normaal, haha. Ik kom er wel doorheen 😉


Reacties

Er zijn nog geen reacties.