Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
8 okt.

Wat een leuke ontmoeting!

Soms heb je leuke en bijzondere ontmoetingen en gisteren had ik weer zo een! Gisteren was ik, samen met Wietse, naar Gebarencafé in Leeuwarden. Dit is eens in de maand op vrijdag of zaterdag. Als we kunnen, gaan we. Hij vindt het ook erg leuk en gezellig allemaal dus dan is het natuurlijk extra leuk om dan wel te gaan. Maar gisteren was er ook iemand die uit het zuiden komt. En toevallig… ik ken haar al van Facebook!

Even samen filmen

Naddy vroeg of ze mij mocht filmen zodat ze een stukje kon vertellen over het gebarencafé en dat ze mij had ontmoet. Mooie timing om dan gelijk ook even zelf een filmpje te maken. Dit hebben we dus gezellig gedaan en nu zie je hier het resultaat van mijn filmpje.

Mocht je Naddy willen volgen in haar avonturen, klik dan hier en je komt op haar Facebookpagina terecht! Ik zeg doen 😉


Reacties

Er zijn nog geen reacties.