GELUKKIG NIEUWJAAR! Het nieuwe jaar betekent voor mij altijd een klein beetje vooruit kijken. Want hoop is een lichtje in je hart, dat vandaag moed geeft en morgen kracht. Hoop heeft dus iets fijns, het is soms een krachtig iets waar je op kunt leunen. En dat ga ik vandaag doen. Ik ga leunen op hoop en jullie mogen mee kijken. Wat gaat 2018 mij/ons brengen?

2018

…wordt het jaar waarin ik (hopelijk) ga afstuderen. Ik ben stiekem best wel heel erg blij met het feit dat ik bijna mag beginnen met mijn stage waardoor je je kunt en mag beseffen dat het einde in zicht is. Het wordt dus ook een jaar waarin ik ga beginnen met mijn stage bij Afûk Leeuwarden. En als je de plaatsnaam ziet, weet je ook dat Wietse en ik willen gaan samenwonen. In Leeuwarden. We wonen eigenlijk soort van al samen, bij mij in Groningen. Maar dat wordt straks alleen maar officiëler. Want samen een huisje huren is toch een nieuw mijlpaal.

Maar 2018 wordt ook een jaar waarin ik hoop te gaan ondernemen. Ik weet al wat ik wil, ik heb zelfs al een naam en het is nu een kwestie van tijd. Een kwestie van tijd, maar ook een kwestie van gesprekken voeren met de netwerken die ik opbouw. Het netwerk vergroten staat dus ook op een to-do list voor het nieuwe jaar.

En natuurlijk wordt 2018 ook een jaar waarin ik lekker creatief bezig blijf. Denk aan Bullet Journal, denk aan het leren haken (of nou ja… het maken van een echt haakprojectje) en denk aan het schrijven voor Sproetjespost. Want dat Sproetjespost ook blijft, is natuurlijk niet zo gek. Gelukkig nieuwjaar, lieve lezers/lezeressen!