Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Wat staat op mijn verlanglijstje?

De tijd vliegt. Ieder jaar is het weer hetzelfde. In januari begin ik met mijn (nieuwe) voornemens en voor ik het weet is het alweer tijd om mijn verlanglijstje te delen. Want ik ben in maart jarig. En maart komt toch stukken sneller dan verwacht voorbij. Alweer. Net als vorig jaar en het jaar daarvoor.

Als je jarig bent, krijg je cadeautjes. Tenminste, als jou dat gegund wordt 😉 Ik heb niet ieder jaar een verlanglijstje wat ik met anderen kan delen. Ik krijg ook regelmatig ‘wat staat op mijn verlanglijstje?’-vraag te horen. Dit jaar heb ik wel een aantal wensen op mijn lijstje staan. Vandaag deel ik ze met jou, wie weet haal jij er mogelijk inspiratie uit.

Voordat ik mijn lijstje deel, wil ik nog even zeggen dat ik inderdaad weet dat er enkele duurdere dingen bij zitten. Maar ik dacht: niet geschoten is altijd mis, haha. Anders spaar ik zelf vrolijk verder zodat ik het alsnog zelf kan kopen later. Oké, dan kom ik nu echt met mijn lijstje. Dit is mijn verlanglijstje:

  • Boek: Snap
  • Greenscreen met standaard
  • Smalle riem voor broek
  • Yoga – inner compass cards (Nederlandse versie)
  • Yoga – poster vissen van Eline Jansen
  • Lume Cube Led Video-lampje

 

Ik ben benieuwd! Zondag vieren we ons verjaardagsfeestje, nog even geduld a.u.b. 🙂

Sofie

Hoi, ik ben Sofie van Sproetjespost. Ik ben doof en gek op taal. Als taalliefhebber was het oprichten van Sproetjespost een logisch vervolg. Het online plaatsen van artikelen zie ik als een vorm van digitale post, in combinatie met mijn sproetjes kwam ik zo uit op de naam van mijn blog. Op Sproetjespost vind je mijn liefde voor het schrijven terug. De artikelen worden verdeeld onder vier pijlers: Persoonlijk, Lifestyle, Mindfulness en Deafinitely. Veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.