Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Wereldpoëziedag 2018: DANSEN

Een hele lange tijd heb ik niet geblogd, vanwege alle (gezellige en leuke) drukte. Maar dat betekent gelukkig niet dat ik niets met Sproetjespost doe. Integendeel… Op Facebook wordt er regelmatig iets gedeeld, vanuit mijn stage 😉 Maar goed. Back to today: Vandaag is het wereldpoëziedag en daar haak ik heel erg graag op in! Omdat ik gedichten vaak heel mooi vind en zelfs soms er helemaal door geraakt kan worden, besloot ik vandaag eentje te delen met jullie.

Dansen

Dansen

De kunst om
te dansen
met het leven
ongeacht
het ritme
dat klinkt
Te deinen
in het licht
en je zacht
een liedje zingt

Ik ben héél benieuwd naar wat jullie hiervan vinden! Ik hoor het dan ook heel graag 🙂 Bedankt alvast.

Sofie

Hoi, ik ben Sofie van Sproetjespost. Ik ben doof en gek op taal. Als taalliefhebber was het oprichten van Sproetjespost een logisch vervolg. Het online plaatsen van artikelen zie ik als een vorm van digitale post, in combinatie met mijn sproetjes kwam ik zo uit op de naam van mijn blog. Op Sproetjespost vind je mijn liefde voor het schrijven terug. De artikelen worden verdeeld onder vier pijlers: Persoonlijk, Lifestyle, Mindfulness en Deafinitely. Veel plezier!

2 thoughts on “Wereldpoëziedag 2018: DANSEN

  1. Als beginner in de gebarentaal kwam ik jouw vlogs tegen.
    Soms is het lastig om je te volgen, vaak moet ik een paar keer kijken. Het komt natuurlijk ook omdat jij NGT spreekt en ik Nederlands met ondersteunende gebaren aan het leren ben.

    Dit gedicht is mooi, ontroerend.
    Meer dan taal alleen, het is dansen met je handen.

    1. Wat een lieve reactie, Anita! NGT is inderdaad anders dan NmG, maar top dat je dat aan het leren bent. Doe je dat voor jezelf of omdat er iemand uit je omgeving doof/slechthorend is? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.