Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
19 feb.

WIJ ZIJN VERHUISD!

Na een hele lange stilte hier op Sproetjespost kan ik nu eindelijk vermelden dat we echt zijn verhuisd. Gisteren sliepen we voor het eerst in ons nieuwe huis en gelukkig sliepen we gelijk als een blok. Vanaf vandaag zijn we compleet, want ook onze poes is er eindelijk. Het is nog even wennen, nog lang niet alles is 100% ingericht. Maar we voelen er ons al thuis en dat is natuurlijk allemaal waar het om gaat.

Ik ben een LIWADDER

Vanaf heden ben ik dus géén Groninger meer. En dat is toch wel een heel klein dingetje, want ik heb vroeger dus altijd geroepen dat ik mijn stad nooit zou verlaten. Zie hier… ik heb mijn stad verlaten want ik ben met de liefde mee gaan reizen 😉 Toch vind ik het geen ramp, want in de tijd dat ik hier steeds vaker ben gaan komen, ben ik de stad ook meer gaan waarderen. Dat scheelt toch wel echt een heleboel, omdat je de stad steeds meer en meer kent op deze manier.

Waar ik vooral 100% blij mee ben, is het feit dat Wietse en ik niet meer op en af hoeven te reizen en in twee verschillende huizen hoeven te wonen. Dit zeg ik omdat we doordeweeks in Groningen zijn, maar in het weekends eigenlijk bijna altijd in Leeuwarden zijn. Dat kost toch iedere keer tijd, soms zweet en tranen. Dat is er nu dus niet meer, voor ons allebei voelt dat dus wel als een opluchting. Dat het allemaal vanaf nu wat makkelijker gaat gezien we continue in één huis blijven met af en toe een nachtje Groningen omdat we daar bijvoorbeeld een feestje of iets dergelijks hebben.

Wij zijn blij, wij voelen ons thuis en ik kan zeggen dat ik nu een heuse Liwadder ben! Nu nog Fries leren, maar daar ben ik dankzij mijn stage al druk mee bezig. Daarover komt in de volgende blog meer!


Reacties