7 dec.

WINACTIE: Kerst-clear stamps!

Hebben jullie een heerlijke Pakjesavond gehad? Nu Sinterklaas weer richting Spanje vaart, kunnen we beginnen met het verlangen naar die o, zo heerlijke Kerst-periode. Lekker samenzijn met je familie, gezellig een kerstboom(pje) in de woonkamer en heel veel lichtjes. Maar voor de creatievelingen onder ons heb ik nu iets heel leuks. WINACTIE: Kerst-clear stamps! Twee lezers kunnen een hele leuke set met zeven super schattige clear stamps winnen! Ja. Jullie lezen het goed. Ik geef twee setjes weg! Meedoen? Lees dan vooral verder.

Zeven super schattige Kerst-clear stamps

Zoals je op de foto al gezien hebt, kun je zeven hele leuke Kerstige stempels winnen:

Een kat met een kerstmuts op en de kerstman

Een sneeuwvlok, een kerst-sok en een kerstboom

Een sneeuwpop en een rendier

Allemaal stempeltjes die ontzettend goed passen bij de heerlijke sferen van Kerst. Nu ik bezig ben in mijn Bullet Journal, vind ik het zo leuk om passende stempels en tapes te gebruiken zodat ook de pagina’s in mijn boekje lekker ‘Kerstig’ worden.

Hoe doe je mee?

Heel simpel! Laat hieronder een reactie achter waarom je één van mijn setjes zou willen winnen. Alle deelnemers die een reactie achterlaten doen automatisch mee met deze winactie. Wil je meer kans maken? Dat kan! Hoe?

  • Like en deel mijn blogpost op Facebook en/of op Twitter – 1 lootje extra
    Let op: de gedeelde berichten zullen wel openbaar moeten worden gedeeld zodat ik het ook kan zien als wij geen vriendjes zijn. Op de laatste dag zal ik alle deelacties controleren 🙂

De winactie duurt tot en met 13 december dit jaar. Op 14 december ga ik twee lootjes trekken!

Het controleren doe ik alleen omdat ik wil dat iedereen eerlijk mee kan en zal doen met de winactie. Door middel van een loting zal ik twee winnaars trekken! Spannend, wie o wie winnen de setjes?


Reacties