Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
14 dec.

Winnaars winactie Kerst-clear stamps

Jaaa! Het is alweer een week geleden dat ik een winactie ben begonnen. Time flies. Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor het meedoen aan deze winactie, echt heel erg leuk! Ik kan volgens mij wel gaan brabbelen, maar het enige wat jullie nu gaan doen is het filmpje bekijken natuurlijk! Dus ik hou jullie niet langer in spanning…

Winnaars winactie

GEFELICITEERD Puck en Eva! Ik neem via de mail (die mij bekend is door middel van jullie reacties onder mijn winactie-blog) contact met jullie op om ervoor te zorgen dat jullie het pakketje zo snel mogelijk in huis krijgen 🙂 Alvast heel veel plezier gewenst met de clear stamps, geniet!

Psst… niet gewonnen? Niet getreurd! Ik ben van plan om af en toe kleine winacties te organiseren. Keep posted dus 😉


Reacties