Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
28 mrt.

YAY! Het SUP-seizoen is begonnen

Mijn vaste lezers hoef ik het waarschijnlijk niet meer uit te leggen, maar voor de nieuwe lezers leg ik het nog even uit: SUPPEN! I’m loving it. Het is een sport wat je op het water doet, je staat op een te gek (smal) board en je beweegt vooruit door te peddelen. Eigenlijk is het staand kanoën 😉 SUP staat overigens voor Stand Up Paddling, in Nederland krijgt het langzaam maar zeker meer aandacht, steeds meer mensen lijken deze sport te vinden.

SUP 11 CITY TOUR

Ik ben sinds een jaar verknocht geraakt aan deze vorm van sport. Je bent op het water, je kunt niets anders dan peddelen en lekker om je heen kijken en tegelijkertijd geniet je. Eigenlijk geniet je met een hoofdletter G. Genieten dus! Ik ben inmiddels twee keer wezen peddelen en ik ben blij dat dat ook weer kan. Dit jaar heb ik zelfs een doel, wat ik hoop te halen in september. Op 9 september vindt namelijk de laatste etappe van de SUP 11 CITY TOUR plaats. Elfstedentocht op de SUP dus! Deze laatste etappe is van Dokkum naar Leeuwarden, een mooie lange tocht van 27 kilometer (vergeleken met de andere dagen zou dit dan een appeltje eitje moeten worden, want de andere dagen hebben plus 40 kilometer-tochten).

Anyway. Ik ga mijn best doen, nu kan ik nog maar een kilometertje of 6, daar gaan nog vele kilometers bij komen dus. Mocht je nou nu denken: ik wil ook wel eens een poging wagen… Kijk dan eens of je een lesje kunt volgen of benader mij anders maar 😉

SUPPEN IS ZOOOOOOOOO LEUK, daarmee sluit ik af voor vandaag <3


Reacties